Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte oppdaterer dere rommene?▼

Vi slutter aldri å forbedre rommene våre, og gjør konstant små justeringer for å gjøre de så gøy som mulig. Likevel er oppgavene hovedsaklig de samme, så hvis du allerede har spilt ett rom vil vi anbefale å prøve et av de andre spillene.

Deler vi rommet med andre grupper?▼

Nei! De eneste på rommet vil være din gruppe.

Tar dere ledsagerbevis?▼

Har du ledsagerbevis får både du og ledsager 20% studentrabatt på alle spill hos oss! Booking kan legges inn gjennom bookingsiden vår. Husk å vise ledsagerbevis uoppfordret når dere møter opp!

Er det trygt? ▼

Ja, dere skal både være og føle dere trygge hos oss. En spillvert tar imot ved ankomst og passer på dere hele tiden under spill via kamera/mikrofon, både for å ivareta sikkerheten til deltakerne og kunne gi gode hint om nødvendig. Ønsker dere å spille med døren åpen er det selvsagt helt i orden!

Er rommet fysisk låst? ▼

Man kan alltid gå ut av rommet uten assistanse utenfra. Ikke alle escape rom har en “låst dør”. Noen rom har en eller flere ekstra nødutganger i tillegg til utgangsdøren. Dersom utgangsdøren har en lås som skal åpnes til slutt vil den også ha en lett synlig nødnøkkel/kode. I noen av rommene kan låsen fjernes manuelt som anvist ved en nødsituasjon.

Kan jeg legge inn flere bookinger samtidig? ▼

Selvfølgelig! Måten du gjør det på er på samme måte som du legger inn én enkel booking, dvs. ved å følge denne linken. Velkommen til oss!

Kan vi være flere i rommet enn det rommet er beregnet for? ▼

Vennligst kontakt oss på mastermind@escapebryggen.no hvis du ønsker å booke for en større gruppe.

Vi er en større gruppe som ønsker å komme utenom vanlig åpningstid, hva gjør vi da? ▼

Send gjerne en epost til mastermind@escapebryggen.no, så kan vi finne ut om vi kan være behjelpelige med det!

Blir det skummelt? ▼

Vårt Varg Veum-rom inneholder enkelte voksne elementer men er ikke skummelt på noen måte. De andre rommene er ikke ment for å være skumle.

Hvordan bør man kle seg til dette? ▼

Her er det ingen spesielle anbefalinger. Kom i det du syns er behagelig. Eller kom i klovnekostyme hvis du vil det. Ingen skal forhindre deg fra det.

Hva er aldergrensene? Kan gravide spille? Hva med rullestolbrukere? ▼

Dette foregår under trygge omgivelser, og således kan alle aldersgrupper delta. Barn under 15 må følges av en ansvarlig voksen, men selve oppgavene blir nok litt for vanskelige for barn under 10 år. På Bryggen har vi dessverre ikke mulighet for å tilrettelegge for rullestolbrukere, da vi ikke er på bakkeplan og heller ikke har heis. Hvis du har andre spesielle behov så er det bare å ta kontakt, vi finner nok en løsning.

Kan man kjøpe gavekort? ▼

Ja! Gavekort kan kjøpes her.

GAVEKORT

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får brukt opp gavekortet innen utløpsdato? ▼

Det som er viktig er at selve gavekortet brukes opp før utløpsdato, og kan altså brukes for å booke et tidspunkt etter utløpsdatoen. Utløpsdato på gavekort kan dessverre ikke endres, men spilldato kan flyttes i etterkant. Utløpte gavekort refunderes ikke.