Ofte stilte spørsmål

Kan jeg legge inn flere bookinger samtidig? ▼

Selvfølgelig! Måten du gjør det på er på samme måte som du legger inn én enkel booking, dvs. ved å følge denne linken. Velkommen til oss!

Kan vi være flere i rommet enn det rommet er beregnet for? ▼

Nei, dessverre. Vi har satt kapasiteten både for at det skal være tilstrekkelig med oppgaver i rommet for alle deltagerne, og med tanke på at rommene kan være for trange med flere.

Vi er en større gruppe som ønsker å komme utenom vanlig åpningstid, hva gjør vi da? ▼

Send gjerne en epost til mastermind@escapebryggen.no, så kan vi finne ut om vi kan være behjelpelige med det! Merk at dette er avhengig av at vi har folk tilgjengelig til dette, i tillegg til at det medfører et tilleggsgebyr på kr. 150.

Blir det skummelt? ▼

Crimson Hotel kan nok være det ja, og har dermed anbefalt 18-årsgrense. Det er ingenting i de øvrige rommene som kommer til å være skremmende eller kveppende. Det er heller ikke spesielt fysisk krevende. Alle fra sofaslasker til adrenalinjunkies klarer dette helt utmerket.

Hvordan bør man kle seg til dette? ▼

Her er det ingen spesielle anbefalinger. Kom i det du syns er behagelig. Eller kom i klovnekostyme hvis du vil det. Ingen skal forhindre deg fra det.

Hva er aldergrensene? Kan gravide spille? Hva med rullestolbrukere? ▼

Dette foregår under trygge omgivelser, og således kan alle aldersgrupper delta. Barn under 15 må følges av en ansvarlig voksen, men selve oppgavene blir nok litt for vanskelige for barn under 10 år. På Bryggen har vi dessverre ikke mulighet for å tilrettelegge for rullestolbrukere, da vi ikke er på bakkeplan og heller ikke har heis. På Skuteviken kan vi nås via heis. I Veiten har vi heis, dog den etterfølger et sett med trapper. Vi anbefaler La Diva Supernova til vår gjester i rullestol. Hvis du har andre spesielle behov så er det bare å ta kontakt, vi finner nok en løsning.

Kan man kjøpe gavekort? ▼

Ja! Gavekort kan kjøpes her.

GAVEKORT

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får brukt opp gavekortet innen utløpsdato? ▼

Det som er viktig er at selve gavekortet brukes opp før utløpsdato, og kan altså brukes for å booke et tidspunkt etter utløpsdatoen. Utløpsdato på gavekort kan dessverre ikke endres, men spilldato kan flyttes i etterkant. Utløpte gavekort refunderes ikke.